top of page
bgImage

Over Pearl

Wie is Pearl?

Pearl Jozefzoon (1985) is zangeres en songwriter. Ze begon met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na het conservatorium speelde Pearl mee in diverse theatershows en musicals, deed ze mee aan The Voice of Holland en won ze het tv-programma ‘Van Popster tot Operaster’. Pearl bracht vier cd’s uit: The Time Is Now (2013), Forward (2016), de kerst-cd Het Licht Komt Eraan (2017) en de Paas-cd Genade (2020).

Pearl is een getalenteerde zangeres met een indrukwekkende trackrecord en een uitgebreid repertoire. Ze treedt tientallen keren per jaar op: van televisieoptredens tot bruiloften en van personeelsfeesten tot kerkdiensten. Pearl geniet van ieder concert en weet met haar loepzuivere, warme stem ontzettend veel mensen te raken.


Liefde voor

lesgeven

Passie

Vanaf 2008 geef ik regelmatig zangles in allerlei verschillende vormen. Prive les, duo/trio les, groepsles aan jong en oud.

Lesgeven is een grote passie van mij. Ik heb door de jaren heen veel gewerkt met verschillende stijlen zoals musical, klassiek, pop gospel en meer.


Wens
Ik hoop dat je de kennis die je opdoet in mijn lessen daadwerkelijk in de praktijk kan brengen.

Dat je leert genieten van je eigen stem geluid.

Dat je durft te falen en risco's te nemen zodat je kunt groeien.


 Gast docenten

(worden binnenkort bekend gemaakt)

Jane Doe

Vocal Coach

John Doe

Koor Dirigent

Jane Doe

Zangdocent

bottom of page